7 juli 2015

Over ons & Contact

Nijkamp Vastgoedbeheer

Een jong bedrijf, dat in zijn team toch kan bogen op een jarenlange ervaring in alle aspecten van vastgoedbeheer, voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt.

Op dit moment bestaat ons team voor dagelijks beheer uit 4 personen, met elk een eigen specialisme: technisch beheer, financiële zaken en administratie.

Onze klanten hebben terecht een hoog verwachtingspatroon en dat houdt ons bij de les; wij streven naar een steeds betere dienstverlening en voortdurende optimalisering van onze werkprocessen.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, leveren maatwerk, maken duidelijke afspraken en houden ons daar ook aan. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden die we uitvoeren en controleren nauwkeurig wat we doen. We gaan er niet vanuit dat een ander dit voor ons doet.

Bij ons heerst geen 9-tot-5-mentaliteit.

Bekijk John’s LinkedIn profiel voor een compleet profiel van opleidingen en ervaringen. Voor een gesprek staan wij 24/7 tot uw beschikking. Wij leren u graag kennen om van gedachten te wisselen of om een vrijblijvende offerte op maat te maken. U kunt ons bereiken op info@nijkampvastgoedbeheer.nl of +31(0) 45 – 369 05 52.

De dagelijkse praktijk

Een meerjaren-onderhoudsplan, de planning en aanbesteding van groot onderhoud, het uitvoeren van controles en reparaties, de inzet van bedrijven en leveranciers hiervoor, de administratieve en financiële afhandeling, dát en meer behoort tot de dagelijkse praktijk van vastgoedbeheer.

Uiteraard werken wij uitsluitend in en na overleg met de VvE, volgens een vooraf samen afgesproken procedure. Wij stimuleren het ‘meekijken’ en ‘meedenken’ door een VvE-bestuur, een Bewoners Advies Commissie, een technische commissie, een kas commissie, voortkomend uit de gelederen van uw VvE.

Integriteit

Binnen onze gelederen hanteren wij een open en transparante werkwijze. Wederzijds respect staat hoog in ons vaandel. Alle bestuurs- en administratieve taken die wij voor uw VvE uitvoeren, worden in absolute discretie en met zorgvuldigheid uitgevoerd.

Nijkamp Vastgoedbeheer is aangesloten bij VvE Belang Nederland.

Samen-werken

Wij werken voor en met uw VvE binnen het kader van de gemaakte afspraken en op basis van wederzijds vertrouwen. We hebben immers een gezamenlijk doel: het goed en probleemloos functioneren van uw VvE.

Een geweldig instrument ter ondersteuning van deze manier van samenwerken is het door ons gehanteerde softwaresysteem Twinq.

Twinq is speciaal ontwikkeld voor het beheren van Verenigingen van Eigenaars. Het programma is helder, duidelijk en betrouwbaar. Een efficiënt beheer van relatiegegevens, allerlei administratieve zaken, het toegankelijk maken van documenten, het financieel bestuur en de financiële administratie, het opstellen van begrotingen, factureren, controle op de ontvangst van ledenbijdragen, maar ook het melden van schades of reparatieverzoeken, het kan allemaal.

Elk VvE-lid krijgt een strikt persoonlijke toegangscode en heeft daarmee wereldwijd vanaf elke computer inzage in de zaken van de VvE.

Portefeuille

Nijkamp Vastgoedbeheer beheert op dit moment 9 Hoofd-VvE’s met een totaal van 16 Onder-VvE’s, samen goed ruim 1000 units van diverse aard (wonen, werken, parkeren). Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Groei

De naam Nijkamp Vastgoedbeheer staat voor kwaliteit tegen scherpe tarieven. We ontwikkelen ons bewust en gefaseerd tot een middelgrote organisatie, waar de klant altijd een persoonlijk aanspreekpunt zal hebben en kan rekenen op een persoonlijke benadering. Een toenemend aantal opdrachtgevers op het gebied van VvE-beheer, vastgoedbeheer en projectmanagement vindt de weg naar Nijkamp Vastgoedbeheer. Wij zijn er klaar voor!